Bimel, JDSU firmasının Ev ve Ofis Kablolama alanındaki Test ve Ölçüm Ürünlerinin Türkiye distribütörü oldu.

Tüm haberlere geri dön...

jdsu_logo.jpg

Ürün portföyünü sürekli genişleten Bimel, Amerikan JDSU firmasının Ev ve Ofis Kablolama alanındaki Test ve Ölçüm Ürünlerinin Türkiye distribütörü oldu. Telekomünikasyon test ve ölçüm ürünleriyle kurumsal pazarda lider çözümleriyle tanınan JDSU şirketi ile imzalanan anlaşma çerçevesinde JDSU firmasının Ev ve Ofis Kablolama alanındaki ürünleri Bimel kanalıyla Türkiye pazarına sunulacak. Bu ürünler, yapısal kablolama alanında çalışan profesyonellerin çalışmalarına verimlilik ve hız katacak test ve ölçüm cihazlarından oluşuyor. Bimel'in pazara sunduğu bu ürünler, Sertifikasyon (Certification), Kablosuz (Wireless), Test (Testing), Görüşme (Talking), İz Sürme (Tracing), Alet Takımları (Kits), Aksesuarlar/Sarf Malzeme (Accesories) kategorileri altında sunuluyor. Ürünlerin sahip olduğu kabiliyetler arasında

- Kablolama altyapısının standartlara uygun yapılıp yapılmadığını doğrulayabilme ve sertifika verebilme (Validator, Validator-NT)
- Kablolama altyapı değerlendirmek amacıyla anlık ve geriye dönük olarak test raporu verebilme (Validator, Validator-NT)
- Network ortamına bağlı kabloların mesafelerini ölçebilme, kablolardaki kopukluk, parazit ve paket kayıplarını tespit edebilme ve bildirme (Validator, Validator-NT, LanScaper)
- VoIP teknolojisi için uygun hatları belirleyebilme (Validator, Validator-NT)
- Kablo tesisatında kablo ucuna bağlı network cihazlarının hangi cihazlardan oluştuğunu tespit edebilme (Validator, Validator-NT) - Kablosuz network altyapısı kurmadan önce cihazları en uygun şekilde pozisyonlandırabilme, cihazların yaydığı kablosuz sinyallerin hangi mesafeye kadar ulaştığını tespit edebilme (Wi-Net Window)
- Telefon ve veri hatlarını tespit edebilme (Tell-All Indicator)
- Category 5 / 6 standardındaki kabloları ölçebilme ve oluşan hataları tespit edebilme (LanRoamerPRO, LanRoamer) - Network ve Kablo TV'de kullanılan kablolar (coax), telefon kablosu, ses kabloları, güvenlik ve alarm sistemlerinde kullanılan çok maksatlı kabloları test edebilme (Resi-Tester, Testifier, Coax Mapper)
- Kablo uçlarını (coax, rj45, rj11 konnektörleri gibi) test edebilme (Master Wiremapping Kit) - Uydu antenini en uygun şekilde konumlandırılmek için gerekli ölçümleri yapabilme (Satellite Finder) - Kablo bağlantıları üzerinden sesli iletişim imkanı (Lil' Buttie, Lil' Buttie Pro, Ranger, Talk N Trace, Resi-Talker, Telephone Test Set Accessories - Duvar içinden geçen kabloların yerini tespit edebilme (Tone Tracer, Resi-Tracer, Tone Generator, Turbo-Tone, Latch-Test, Resi-Toner, Speaker Seeker, Tone Tracer and Tone Generator Accessories) yer alıyor.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.