Bimel AVAYA'nın İş Ortağı Oldu

Tüm haberlere geri dön...

avayalogo.jpg

 

Bilindiği üzere, IP telefonu uygulamaları firmaların ses ve veri iletişimi için ayrı ayrı yatırım yapma ihtiyacını ortadan kaldırırken, kullanıcıların verimliliğini önemli oranda arttırıyor. Bu yapısıyla IP telefonu uygulamaları, her sektör ve ölçekten kuruluş için maliyetleri düşürmek açısından son derece cazip bir alternatif oluşturuyor.

Yatırımlarını bu teknoloji üzerinde konumlandıran Bimel; Avaya IP Telefon teknolojileri konusunda projelendirmesi devam eden (Türkiye İstatistik Kurumunun – TÜİK 27 bölgesini kapsayan IP telefon sistemi kurulumu projesi, Devlet Su İşleri – DSİ Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nün IP santral projesi) ve yüksek müşteri memnuniyeti düzeyi ile sonuçlanan başarılı projeleri sayesinde (TARSİM AVAYA IP projesi), AVAYA Türkiye Distribütörü olan TopTel Telekomünikasyon kanalı üzerinden AVAYA IP Telefon Sistemleri konusunda AVAYA Yetkili Bayi olmaya hak kazandı.

Bimel, AVAYA İş Ortağı statüsü kapsamında kurumsal pazarda, TopTel Telekomünikasyon’un da desteği ile, IP Telefon sistemlerinin satış öncesi ve sonrası (kurulum, konfigürasyon) teknik destek hizmetlerini verebilecek.

Bimel, AVAYA Yetkili Bayi statüsü sayesinde müşterileri nezdinde AVAYA IP Telefon ürünleri ve teknolojilerinin Türkiye'de kurulumu, teknik desteği, satışı ve dağıtımında belli bir kalite seviyesine sahip olduğunu belgelemektedir.

AVAYA Hakkında

Avaya, şirketlere rekabet avantajı sağlamak için iş yapış şekillerini geliştirmeye yardımcı Akıllı İletişim Çözümleri sunmaktadır. Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin % 90'ından fazlası da dahil olmak üzere, bir milyondan fazla kurum IP Telefon, Birleşik İletişim, Çağrı Merkezi ve İletişim Destekli İş Süreçleri için Avaya çözümlerini tercih etmektedirler.

Eşsiz uygulama, sistem ve hizmet kombinasyonumuz karmaşık iletişim yöntemlerini basitleştirmekte, diğer üreticiler tarafından sağlanmış olan teknolojilerle uyumlu çalışarak, müşterilerimizin mevcut iletişim ağlarının potansiyelinden daha fazla yararlanmalarını ve artı değer elde etmelerini sağlamaktadır. İletişim kurumun iş süreçlerine katarak, firmaların çalışma yöntemlerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Çalışanları daha verimli, süreçleri daha akıllı hale getirerek müşteri memnuniyetini artırıyoruz.

Kurumsal ses iletişimi alanındaki zengin mirasımız ve IP tabanlı teknolojilerdeki uzmanlığımız, müşterilerimizin maliyetlerini düşürüyor, risklerini azaltıyor, gelirlerini ve ticari başarılarını artırıyor.

IP telefon alanında lider firma olarak, müşterilerimizin iletişim ihtiyaçlarını ve iş uygulamalarını her türlü ağ ve cihaz üzerine entegre ederek yeni değerler oluşturmalarını ve rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyoruz.

Avaya Global Hizmetleri dünya çapında yaklaşık 8500 hizmet uzmanına 27 operasyon ve teknik destek merkezine patentli tasarım ve yönetim araçlarına sahiptir.

Pazar Lideriyiz

Avaya, endüstri ve teknoloji uzmanları tarafından aşağıdaki pazarlarda lider olarak tanımlanmaktadır.

Kurumsal Telefon Çözümleri alanında dünya genelinde 1 numara

IP Telefon Çözümleri alanında dünya genelinde 1 numara

IP Telefon Çözümleri alanında Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da 1 numara

Çağrı Merkezi alanıda dünya genelinde 1 numara

CPE Bakım Hizmetleri alanında Amerika'da 1 numara

Daha fazla bilgi için http://www.avaya.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TopTel Kimdir?

TopTel, Telekomünikasyon pazarının dünya çapında lider markası AVAYA ürünlerinin Belçika, Hollanda ve Türkiye distribütörüdür. Gücünü, tecrübesinden ve dinamik yapısından alan TopTel, çözüme odaklı çalışma inancıyla klasik distribütörlük anlayışının sınırlarını zorlayarak, yarının teknolojisini en iyi şekilde uygulamayı hedeflemiş ve teknolojideki en yeni gelişmeleri de eşzamanlı olarak yansıtmayı amaç edinmiştir. TopTel, satışlarını çözüm ortakları üzerinden yapmaktadır. Distribütörlük alanında uzmanlaşmış satış ekibiyle, çözüm ortaklarına periyodik olarak eğitimler, planlama stratejileri ve iş geliştirme konularında destek verir.

Daha fazla bilgi için www.toptel.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bimel Kimdir?

Bimel, kurulduğu 3 Şubat 1984 yılından bu yana kurumsal pazara hizmet veren, şirketlerin iletişim altyapısı ihtiyaçlarına anahtar teslim hizmet ve katma değerli çözümler sunan profesyonel bir sistem entegratörüdür. Sistem entegratörlüğü dışında ithalatını yaptığı ürünlerin bayi kanalıyla dağıtıcılığını yapan Bimel, müşteri odaklı politikası ve kesintisiz hizmet anlayışı ile bir çok projeye imza atarak takdir toplamaktadır.

Daha fazla bilgi için http://www.bimel.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.