Bimel, ATEN Distribütörü Oldu

Tüm haberlere geri dön...

atenlogo.jpg



Ürün portföyünü sürekli genişleten Bimel, KVM switch Ürünleri üreticisi ATEN firmasının Türkiye'deki ikinci distribütörü oldu. KVM switch ürünlerinde kurumsal pazarda uçtan uca çözümleriyle tanınan ATEN şirketi ile imzalanan anlaşma ile ATEN KVM switch ürünleri Bimel kanalıyla Türkiye pazarına sunulacaktır. Bimel, ATEN ile yaptığı anlaşma kuralları çerçevesinde ATEN'in ürün yelpazesinde bulunun ürünleri satmaya, yedek parçasını bulundurmaya, konfigürasyon ve bakımını yapma konusunda yetki sahibidir.

Marka bazında dağıtımını yaptığı KVM ürünlerini ikiye çıkaran şirket, ATEN markalı 2/4/6 portlu KVM ürünleri ile küçük ve orta ölçekli firmaları hedeflerken; 8/16 portlu, kabinetlere monte edilebildiği gibi ağ ortamına bağlanabilen (KVM over IP) modellerle büyük ölçekli firmaları hedefliyor.

Bimel'in pazara sunduğu ATEN markalı bazı KVM switch ve diğer ürünler şunlar: Cat. 5 KVM (Matrix KVM) DVI KVM KVM Extender KVM Kablosu KVM Over IP LCD KVM PS/2 KVM USB Converter USB KVM Video Splitter Video Switch Cat. 5 KVM (Matrix KVM)'den KVM Over IP'ye, USB KVM, PS/2 KVM, DVI KVM'den KVM Kablosu'na, Video Switch, Video Splitter, KVM Extender'dan USB Converter'a ve LCD KVM'ye kadar kurumsal ve bireysel olarak kullanılabilecek ürünleri Bimel'in Türkiye çapına yayılmış bayi ve yakın satış noktaları üzerinden satılacak. Birden fazla sunucu ya da PC'yi tek bir klavye, monitör ve mouse ile belirli mesafelerden yönetebilmeyi sağlayan bir çözüm olarak tanımlanan KVM switch ürünleriyle yakından tanınan ATEN, bireysel ve kurumsal ölçekli çözümleriyle pazar lideri konumunda bulunuyor.

Bimel'in, Türkiye'deki yaygın dağıtım ağıyla geniş bir kitleye ulaştırmayı hedeflediği ATEN'in en çok bilinen ürünleri arasında Cat. 5 KVM (Matrix KVM), KVM Over IP, KVM Extender, USB KVM, PS/2 KVM, DVI KVM, LCD KVM bulunuyor. 

atendist.jpg

ATEN Kimdir? 20 yılı aşkın bir süredir Server'ların ve diğer ağ ürünlerinin yönetiminde kullanılabilecek uzaktan erişim imkanı sunan çözümlerin ve KVM (Klavye/Monitör/Mouse) ürünlerinin üretimi konusunda faaliyet gösteren ATEN sektöründe lider bir konumdadır. ATEN pazar ihtiyaçlarına bağlı olarak özel Araştırma ve Geliştirme birimleri ile birlikte kendini geliştirerek küçük, orta ölçekli ve büyük firmalar için patentli ALTUSEN KVM ürünlerini pazara sunmuştur.

Daha fazla bilgi için http://www.aten.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


 

Bimel Kimdir? Bimel, kurulduğu 3 Şubat 1984 yılından bu yana kurumsal pazara hizmet veren, şirketlerin iletişim altyapısı ihtiyaçlarına anahtar teslim hizmet ve katma değerli çözümler sunan profesyonel bir sistem entegratörüdür. Sistem entegratörlüğü dışında ithalatını yaptığı ürünlerin bayi kanalıyla dağıtıcılığını yapan Bimel, müşteri odaklı politikası ve kesintisiz hizmet anlayışı ile bir çok projeye imza atarak takdir toplamaktadır.

Daha fazla bilgi için http://www.bimel.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.