TBMM Milli Saraylar & Bimel İşbirliği

Tüm haberlere geri dön...

Bimel ile Gerçekleştirilen İşbirliği Kapsamında TBMM Milli Saraylar Kablosuz Ağını Modernize Etti, Çağımıza Uygun Ağ Teknolojisiyle Haberleşiyor

 

Kuruluşu Cumhuriyet’in ilk yıllarına dayanan Milli Saraylar, bünyesindeki saray, köşk, kasır, müze, kafeterya, hediyelik eşya mağazaları, fabrikaların uluslararası müzecilik ve konservasyon standartlarına uygun olarak idaresi, bakımı, onarımı, restorasyonu ve müze olarak işletilmesi ile görevlidir.

Özenli çevre düzenlemeleri yapılan ve İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarında yer alan bu yapılarda gezi ve dinlenme hizmetleri verilmekte, sergi, sempozyum, konferans, panel, konser vb. kültürel faaliyetler düzenlenmektedir.

Tarihi objeleri de dahil olmak üzere aşağıda isimleri belirtilen tüm bu yapıların, kültürel ve tarihi miraslarına sadık kalınarak restore edilmeleri ve milli kültürümüzün değerli unsurları olarak yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından modern müzecilik anlayışı içinde ziyaret edilmelerinin  sağlanması, TBMM Genel Sekreter Yardımcılığı (Milli Saraylar)'nın temel işlevidir.
• Aynalıkavak Kasrı
• Beykoz Kasrı
• Florya Atatürk Deniz Köşkü
• Ihlamur Kasırları
• Küçüksu Kasrı
• Maslak Kasırları
• Yalova Atatürk Köşkleri
• Dolmabahçe Sarayı ve Saray Koleksiyonları Müzesi
• Beylerbeyi Sarayı
• Yıldız Sarayı - Şale

Günümüz şartlarında teknolojinin yaygın olarak her an kullanımı ve yapılara yönelik gerçekleştirilen yerli ve yabancı ziyaratçi akını Milli Saraylar bünyesinde network ağının geniş alanda, daha üst kapasitede ve performansta çalışanlara ve ziyaretçilere hizmet vermesi gerektiği yönündeki ihtiyacı gündeme getirmiştir.

Ağ sistemleri konusunda 33 yıllık tecrübeye sahip Bimel ile işbirliği gerçekleştiren Milli Saraylar bünyesinde yapılan revizyonlarla idari, misafir ağları tarihi miras korunması gözetilerek Ruckus Wireless firmasının Akıllı Anten teknolojisine sahip Access Point, Bridge & Controller cihazlarıyla ve yazılımlarıyla haberleşmesi ve yönetilmesi sağlamaktadır. Bakım anlaşması kapsamında kablosuz network sistemi izlenmekte, olası teknik sorunlar oluştuğunda Bimel  tarafından müdahele edilmektedir.

Projeyle Milli Saraylar, uluslararası arenada kapılarını dünyaya açarak mobil telefon uygulamalarıyla dünyanın diğer ucuna görüntü gönderebilecek bir ağ yapısına sahip olarak turizmimize  artı değer katacak bir yapıya kavuşturulmuştur.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.