Hızıroğlu Holding A.Ş. BT Yatırımları Sayesinde Rekabet Üstünlüğü Sağladı!

Tüm haberlere geri dön...

Hızıroğlu Holding, büyüyen yapısı doğrultusunda haberleşme altyapısı ile ilgili olarak ihtiyaç duyduğu yeni çözümler için Bimel’den destek alıyor.

Şirketlerin iletişim altyapısı ihtiyaçlarına anahtar teslim hizmet ve katma değerli çözümler sunan Bimel, inşaat, tesisat ve imalat sektörünün dev holdinglerinden birisi olan Hızıroğlu Holding A.Ş. ve bağlı şirketler arasında kesintisiz iletişim altyapısı sağlayan bir network sistemi kurdu.

Çok şubeli, büyük şirketlere BT altyapısı konusunda sunduğu profesyonel hizmetlerle tanıdığımız Bimel’i çözüm ortağı olarak seçmekten son derece memnun olduklarını kaydeden Holding Yönetim Kurulu üyesi Serdar Hızıroğlu gelecekte işbirliklerinin devam edeceğini kaydetti.

Hızıroğlu Holding, Bimel tarafından projelendirilen ve kolay yönetilebildiği gibi genişleyebilen BT altyapı sistemi sayesinde mevcut pazarda rekabet üstünlüğü elde edebilmeyi ve iletişim giderlerinde maliyet avantajı elde ederek karlılığını artırmayı hedefliyor.

Proje kapsamında Hızıroğlu Holding Ankara Gaziosmanpaşa’da bulunan merkez ofisi ile Holding’in bir yan iştiraki olan Selnikel’in Ankara Akyurt’ta bulunan fabrika tesisi arasında kiralık hat (leased-line) kanalıyla network bağlantısı kuruldu. Fabrikanın internet çıkışı Hızıroğlu Holding yönetim ekibinin bulunduğu merkez üzerinden gerçekleştirilecek şekilde yapılandırıldı. Internet bağlantısı ADSL teknolojisi üzerinden yapılan Holding ve fabrikanın internete güvenli bir şekilde çıkabilmeleri için ileri düzey güvenlik özelliklerine sahip Firewall sistemi kuruldu. Allied Telesyn AT-AR320 model ürünün kullanıldığı sistem sayesinde merkez ve fabrika ağlarının internet üzerinden gelebilecek dış tehditlere ve saldırılara karşı güvenliği sağlanmış oldu. Holding ve Selnikel ofislerinde internetin etkin bir şekilde kullanımı neticesinde artacak olan veri trafiği ve yetersiz gelecek olan bant genişliğine karşılık mevcut ağlar artan veri trafiği ve kullanıcı sayısına cevap verebilmek bakımından 100 Mbps Ethernet teknolojisini destekleyen switch’lerle donatıldı. Proje çerçevesinde; ayrıca Bimel, Holding’e bağlı diğer bir kuruluş olan Raysel Brülör ve Elektronik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi G.SHDSL teknolojisi kullanarak Holding’e bağladı. Artan veri trafiğine karşılık Raysel’in merkeze ortak bir haberleşme ağı yapısıyla bağlantısı sağlanmış oldu. Bu sayede Raysel ve Holding arasında sürekli bilgi paylaşımını mümkün kılan, ses, veri ve video görüntüsünü tek bir medya üzerinden taşıyabilecek bir bantgenişliğine sahip bir bağlantı kurulmuş oldu.

Internet çıkışı ADSL hat üzerinden yapılan Raysel’e ihtiyaçları doğrultusunda özellikle internet bağlantısının güvenliği için Bimel tarafından teknik servisi verilen Allied Telesyn marka AT-AR440S firewall ve switch ürünleri temin edildi. Bu sayede Internet hattının dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı güvenliği sağlanmış oldu. Ayrıca internet bağlantısını PC kullanıcılarına ulaştırabilmek amacıyla Bimel tarafından teknik servisi verilen Allied Telesyn AT-FS724 switch ürünü temin edildi.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.