Edirne'nin En Leziz Köftecisi Eneo Güvenlik Kameralarıyla Korunuyor!

Tüm haberlere geri dön...

gruppo-advertorial.jpgEdirne'nin En Leziz Köftecisi Eneo Güvenlik Kameralarıyla Korunuyor!

Minimalist ve sade dekorasyonu ile "semt köftecisi" ve "Esnaf Lokantası" ruhunu yaşatmayı amaçlayan Kırkpınar  kalite ve lezzeti makul fiyatlarla buluşturuyor.

Yeme-içme sektöründe kendi yarattığı markalar ve franchise lisansı ile işlettiği mekanları tek bir çatı altında toplayan Gruppo, Edirne Köftesinin  ve Türk mutfağının lezzetini Kırkpınar lokantalarıyla tüm Türkiye'ye tanıtmayı hedefliyor.

Kırkpınar, imalathane ve zincir restorantlarının fiziksel güvenliğinin sağlanması amacıyla kapalı devre güvenlik sistemini hayata geçirmiş bulunuyor. Merkezi bir sistemle tüm şubeler üzerinde kontrol sağlayabilen güvenlik sistemi ile servis ve hizmet kalitesinin garanti altına alınması amaçlanıyor.

Bimel'in Türkiye temsilcisi olduğu Alman Eneo markasının kamera ürünlerinin kullanıldığı projede iç ve dış güvenlik kapsamında hiyerarşik olarak öneme sahip lokasyonlar tespit edilmiş ve bu noktaların güvenliğinin sağlanması amacıyla Bimel danışmanlığında proje oluşturulmuş bulunuyor.

7 x 24 teknik destek hizmeti Bimel tarafından verilen proje kapsamında kameralardan; nakit akışının, yazar kasaların gözetimi, mutfak ve tezgahların kontrolü, vardiyaların ve tesis giriş çıkışlarının izlenmesi, mal kabul noktalarında ürünlerin kontrollü bir şekilde depolara nakledilmesi gibi proseslerin takibi amacıyla istifade edilmiş bulunuluyor.
Projede kullanılan kameralarda kameraların zayıf ışık ortamlarında, gece ve gündüz şartlarında elverişli, sağlıklı görüntü sunabilmesi özelliğine öncelik verilmiş bulunuluyor.

İç mekanlarda mimari dekorasyon ile bütünlük sağlayan sabit, çözünürlüğü yüksek, net görüş açısı sunabilen, renkli, yansıma olabilecek yerlerde arkadan gelen ışığın bastırılmasını sağlayan özel tip kameralar kullanılmış bulunuyor. Kameralar özellikle pencere, cam gibi parlak yüzeye sahip, yansımalara ve dolayısıyla görüntüde bozulmalara sebep olabilecek faktörlerin minimize edildiği noktalarda konumlandırılmış bulunuyor. Dış mekanlarda ise; darbelere karşı korumalı ve yağmur, kar, güneş gibi fiziksel dış çevre etkenlerinden olumsuz etkilenmeyen IP 66 standardında estetiği bozmayan yüksek çözünürlüklü ve yüksek zoom kabiliyetli Infrared kameralar kullanılmış bulunuyor.

Merkezi bir yönetim yazılımıyla lokasyon bağımsız güvenli ve net bir şekilde izlenebilen kameralar Edirne Kırkpınar Lokantasının hizmet ve ürün kalitesinin kesintisiz ve standartlara uygun şekilde sunulmasını garantiliyor.

Yakın tarihte Türkiye’nin çeşitli illerinde mağaza açacak olan Kırkpınar servis ağını genişletmeyi hedefliyor.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.