EAS A.Ş.'nin Eneo CCTV Sisteminin Mimarı Bimel

Tüm haberlere geri dön...

Bilindiği üzere CCTV Sistemleri günümüzde küçük mağazalardan büyük alışveriş merkezlerine, çok katlı gökdelenlere kadar vazgeçilmez bir güvenlik sistemi haline gelmiştir. Birçok şubesi bulunan zincir mağazalar, ana okulları, dershaneler, çeşitli spor tesisleri, ve buna benzer yerlerde çalışanların güvenliği için çalışma birimlerini görüntülemek, gündüz oluşabilecek soygun ve hırsızlık riskine karşı caydırıcı önlem almak, topluma açık yerlerde kapkaç olaylarına caydırıcı olması için CCTV kamera sistemleri kullanılmaktadır.

CCTV kamera sistemlerinin yönetim ve denetim gibi yeni amaçlara hizmet etmeye başlamasıyla şirketlerin bu sistemlere olan ilgisi artmıştır.

Kurumların iletişim altyapısı ihtiyaçlarına anahtar teslim hizmet ve katma değerli çözümler sunan Bimel, CCTV sisteminden istifade eden müşteri listesine EAS (Elektronik Akıllı Sistemler) ELEKTRONİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. firmasını eklemeyi başardı.

Akıllı kart teknolojisinin uygulamalarında ilk firma olup ücret toplama alanında yeni ürünler ve çözümler sunan şirketin idari ve imalathane binası kapsamında Bimel desteğinde proaktif bir güvenlik sistemi oluşturulmuş bulunuluyor.

Ağ altyapısının kullanımı yanında; kontrol, operasyonel esneklik, gelişmiş yönetim, daha fazla kayıt ve arşivleme alanı sistemin temelini oluşturuyor. Proje, CCTV kurulacak alanların profesyonelce incelenmesi, kullanılacak kameraların ve kayıt ekipmanlarının belirlenmesi, tesislere yerleştirilen kameralardan görüntü alınması ve verileri işlemesi esasına dayanıyor. Geniş bir alanı izleyen Eneo kamera sistemleri sayesinde işletmenin potansiyel tehditlere karşı reaksiyon zamanı geliştirilmiş bulunuluyor. Çalışmada en zorlu aydınlatma ortamlarında parlak, yüksek çözünürlük veren son derece net ve ayrıntılı görüntü veren kamera ekipmanları tercih edilmiş. Bu teknoloji ile ilgili olarak istihdam edilmesi gereken personel sayısında da ciddi oranda azalmalar gündeme gelmiş ve operasyonel verimlilik artmış bulunuyor.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.