Dünyaca Ünlü Türk Bestecisi Sanal Alemde!..

Tüm haberlere geri dön...


BESTECİ ÇETİN IŞIKÖZLÜ SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR!..

Dünyaca ünlü Türk bestecisi ve orkestra şefi Çetin Işıközlü, sanal alemde sanatseverlerle buluşuyor. Bimel web tasarım ekibi tarafından Çetin Işıközlü için hazırlanan kişisel web sayfasına www.isikozlu.com adresinden ulaşmak mümkün. www.isikozlu.com ADRESİNDE NELER VAR? Çetin Işıközlü’nün “Özyaşam Öyküsü”nün anlatıldığı sayfalarda sanatçının uzmanlıkları, müzik kişiliği, eğitim ve öğrenimi ve bugüne kadar aldığı ödüllerle ilgili tanıtım bilgilerine ulaşılabiliyor. Sanatçının, orkestra şefi ünvanıyla yönettiği orkestralar, besteci hakkında çıkan yayınlar ve tüm eserleri hakkında bu sayfalarda bilgi bulmak mümkün. Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki farklı dilde hazırlanan sayfalarda, sanatçının opera, bale, senfoni, konçerto, oda müziği, solo, marş ve metod türlerindeki çalışmalarına “Eserler” menüsünden ulaşabiliyoruz. Explorer kullanıcıları aynı zamanda “Eserler” bölümündeki ilgili eserin üzerine tıklladığında hem eserle ilgili bilgiye ulaşabiliyor hem de o eserden kısa bir bölüm dinleme imkanı elde ediyor. Işıközlü hakkında dünya ve Türk medyasında yayınlanmış haber, ropörtaj, makale ve fotoğraflara “Basın Arşivi” ve “Fotoğraf Arşivi” bölümlerinden ulaşmak mümkün. Sanatçının çıkardığı CD’lere kronolojik sırayla “Diskografi” bölümünden ulaşabiliyorsunuz. Bimel web tasarım ekibinin imzasını taşıyan bu proje, konuya yakışır sanat anlayışıyla tasarlanmış kaliteli grafik unsurları içeriyor. HTML ve PHP web programlama dilinin kullanıldığı sayfalarda, sitenin görsel tasarımı için de Photoshop programından faydalanılmıştır. --------------------------------------------o-----------------------------------------------------
Famous Turkish composer of the world is on the net!
Composer Çetin Işıkközlü is meeting the music lovers...

Leading Turkish composer and conductor Çetin Işıközlü is meeting the audiophiles on the internet. The web site designed by Bimel web team can be reached through www.isikozlu.com What is inside www.isikozlu.com? The web site covering Isikozlu's ''Autobiography'' features his field of expertise, musical personality, education and music awards. It is possible to take a closer look to the orchestras he has conducted, various publications and his masterpieces. The site designed both in english and turkish languages includes his works of opera, ballet, symphony, concerto, chamber music, solo, march and method which are accessible in ''Works'' section. Through this site, explorer users' both can get details about the works and listen to the short passages of the composer's performances they have browsed. Besides, you can search the site by press news, interviews, articles and photo albums through ''Press Archieve'' and ''Photo Archieve'' Composer's discography laid out in chronological order is available in ''Discography'' section as well. The project set out by Bimel web team includes quality elements of art forms in graphical terms. Throughout the project, programming languages like HTML and PHP, web design tool Photoshop was used.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.