Dünya Standartlarında Hizmet Veren Tek Bowling Salonuna Dünya Standartlarında Sistem

Tüm haberlere geri dön...

Dünya Standartlarında Hizmet Veren Tek Bowling Salonuna Dünya Standartlarında Sistem
 
RollHouse Ankara’da 1998 yılından beri faaliyet gösteren Bilkent, Armada ve Eryaman’da şubeleri olan ve müşterilerine kaliteli ve prestijli hizmet sunmayı amaç edinmiş olan Eğlence Merkezi’dir. RollHouse, Bilkent merkez ile Eryaman ve Armada’daki şubelerinin network kablolama, network sistemi, UPS ve IP CCTV sistemlerinin kurulması amacıyla Bimel ile anlaştı.
 
“Hem eğlenmek hem de spor yapmak isteyenlerin vazgeçilmez tutkusu”
 
Öncelikle network ve CCTV kablolaması yapılan merkez ve şubelerde veri yoğunluğu dikkate alınarak performanslı bir kablolama alt yapısı için Brand-Rex CAT6 UTP kablolar kullanıldı. Elektrik kesintileri gibi durumlarda sistemin devre dışı kalmaması için ARTronic 60 kVA UPS ürününün montajı ve devreye alması gerçekleştirildi. 
 
Artan veri trafiğine yanıt verebilmek amacıyla router ve switch’lerde Allied Telesis ve Planet markaları tercih edildi. Network ağı personel ve müşterilerin kullanımı amacıyla ayrıldı ve müşteri network bağlantıları 5651 sayılı kanun uyarınca Log cihazları ile kayıt altına alındı. 
 
Ruckus Wireless firmasının kesintisiz bağlantı performansı sunan akıllı anten teknolojisine sahip Access Point'leri ve Controller cihazıyla sistem merkezden yönetilebilir hale getirildi.
 
Personel ve müşterilerin network bağlantılarını güvenlik altına almak ve olası saldırıların önüne geçmek amacı ile Fortigate marka firewall cihazları kullanıldı.
 
Şube ve merkezlerdeki tüm eğlence cihazları network sistemine entegre edilerek merkezden yönetilebilir hale getirildi. Verimli bir sistem için performans odaklı Dell marka server’lar kullanıldı.
 
Kapalı devre IP tabanlı TV sistemi kuruldu. Merkez ve şubelerde DSmart ve Digiturk yayınları tek abonelik ile gerçekleştirilerek tasarruf sağlandı ve bu sayede görüntü/ses kalitesi korunmuş oldu.
 
Merkez ve şubelerin güvenlik kameraları Alman marka Eneo IP CCTV cihazları ile kuruldu ve POE switch’ler kullanılarak profesyonel bir IP güvenlik kamera sistemi devreye alındı. Misafirlerin çocuklarını bırakabilecekleri bölüme IP CCTV ürünleri kuruldu ve mobil cihazlar kanalıyla sisteme erişim imkanı verildi.
 
Son olarak hizmet kalitesinin standart hale getirilmesi ve müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması amacıyla VPN Tunel bağlantıları kuruldu.
 
Kullanılan Markalar:
Eneo
Artronic
Apple
HP
Cisco
Fortigate
Planet
Brand-Rex
Digitus
Ruckus
Aten
 
 
Müşteri Yorumu:
‘Rollhouse Bowling ve Eğlence Merkezleri olarak, işletmelerimizin birbirleri ile kesintisiz iletişimleri sistem yönetimimizde temel öğedir. 2004 yılından beri tüm işletmelerimizde Bimel’in oluşturduğu altyapı sayesinde güncel ve işler sistemler kullandık. Bimel’in firmamıza sektörel ihtiyaçlarımızı baz alarak kurduğu altyapı ile kendimizi her
zaman güvende hissettik.” Sinem Aydın / Genel Müdür
 
www.rollhouse.com

Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.