Bimel, Allied Telesyn’in Yetkili Eğitim Merkezi Oldu!..

Tüm haberlere geri dön...


1984 yılından bu yana internet ve network teknolojileri alanında faaliyet gösteren Bimel Elektronik, Allied Telesyn International (ATI) firmasının Türkiye’deki Yetkili tek Eğitim Merkezi olarak faaliyet göstermeye başladı.
Allied Telesyn International firmasının yurtdışındaki eğitim merkezinde eğitim alan teknik kadrosu sayesinde Bimel, uluslararası geçerlilik taşıyan sertifikalı Allied Telesyn network eğitimlerini veren Türkiye’deki Yetkili tek Eğitim Merkezi ünvanına sahip oldu.
Bimel, kurumsal ve son kullanıcı pazarında network eğitimleri konusunda sahip olduğu ünü ve teknik bilgi birikimi sayesinde 2002 yılının başında Allied Telesyn network ürünlerinin eğitimini vermeye başladı. Allied Telesyn network ürünlerinin satışını da gerçekleştiren Bimel Elektronik bünyesinde, Allied Telesyn network ürünleri konusunda uzmanlaşmış teknik ve satış kadrosu bulunmaktadır.
Bimel Ankara ve İstanbul eğitim merkezlerinde verilen bu eğitimler 3 konu başlığını içermektedir:

  • Allied Router Konfigürasyonu (CAI-R)
  • Certified ATI Installer / Switch (CAI-S)
  • Certified ATI System Engineer / Router – Switch (CASE-RS)
    Allied Telesyn Ülke Müdürü Birol Tolu, konuyla ilgili şunları söyledi:
    “Firmamızın üretimini ve satışını gerçekleştirdiği teknolojilerin kullanıcılar tarafından daha iyi anlaşılması ve bu teknolojilerin tanıtımının gerçekleştirilebilmesi bakımından eğitim faaliyetlerine yurtdışında çok fazla önem verilmektedir.
    Allied Telesyn network ürünlerinin daha iyi anlaşılması bakımından bu eğitimleri Türkiye’de Bimel ile vermeye başladık. Network eğitimlerinin verilmesi konusunda Bimel’in eğitim konusundaki uzmanlığına güvendik ve eğitimcileri yurtdışında kendi ortamlarımızda sertifikasyona yönelik eğitime tabii tuttuk. Bimel’in sahip olduğu güçlü teknolojik birikimi Allied Telesyn firmasının yetkili tek eğitim merkezi olmasında büyük ölçüde etkili olmuştur. “
    Bimel Elektronik Genel Müdürü Ender Kefoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:
    Allied Telesyn network eğitimlerini tercih eden müşterilerimiz, rakip firmalarda olduğu gibi aylarca süren eğitim programları ve yüklü sınav maliyetleriyle karşılaşmıyor. Sertifikasyon için gerekli eğitim programı 5 tam gün sürüyor. Allied Telesyn firmasının uluslar arası sertifikasyonu yurtdışında da geçerliliğe sahip ve içeriği oldukça kuvvetli. Eğitimler, bütünüyle cihaz başında laboratuar uygulamaları içermekte olduğundan, bu eğitimleri alacak kişilerin bilgisayar kullanım becerileri ve genel network bilgilerine önceden sahip olması gerekiyor. Eğer kişiler Allied Telesyn eğitiminin ihtiyaç duyduğu network ön bilgilerine sahip değilse, Bimel sertifikalı olarak verilen Temel Network Teknolojileri konulu eğitimin öncelikle alınmasını öneriyoruz.
    Temel Network Teknolojileri, Network Yönetimi, Cisco Router Konfigürasyonu, Web Tasarımı, Linux gibi networklerle ilgili birçok konuda eğitim deneyimine ve ününe sahip olan Bimel, Allied Telesyn router ve switch eğitimleri ile eğitim hizmeti ürün portföyünü genişleterek, firmaların network konusundaki her türlü ihtiyaç ve eksikliklerini karşılayabilen bir kuruluş haline gelmiştir.
    Düzenlediği eğitim programları kapsamında bilgi birikimini paylaşmaktan kaçınmayan Bimel’in hedefi, katılımcıların eğitimlerden maksimum fayda sağlaması ve beklentilerinin karşılanması yönündedir.

Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.