Bimel, Wi-Fi Teknolojisi ve Kablosuz Ağ Sistemleri Üreticisi Ruckus Wireless Firmasının Çözüm Ortağı Oldu.

Tüm haberlere geri dön...

Kurumsal pazarda Wi-Fi teknolojisi ve kablosuz ağ sistemleri çözümleriyle tanınan Ruckus Wireless şirketi ürünlerinin projelendirmesi, satışı, montajı, satış sonrası teknik destek ve servis hizmeti ve diğer sistemlerle entegrasyonu Bimel kanalıyla Türkiye'de gerçekleştirilecek.

 

ruckus_logo.jpg



Ruckus Wireless, Inc. Hakkında:

Merkezi Silikon Vadisi'nde bulunan Ruckus Wireless firması dünyanın dört bir yanındaki büyük ölçekli kuruluşlar ve servis sağlayıcılar tarafından kullanılan türde, ileri düzey, "akıllı" Wi-Fi teknolojisi ve kablosuz ağ sistemleri üreticisidir.

2009 Inc. 500 sıralamasında en hızlı büyüyen Telekom firması olarak belirtilen ve Dünya Ekonomi Forumu'nda Teknoloji Öncüsü ünvanını alan Ruckus firması, standart 802.11 Wi-Fi teknolojisi üzerinden sinyal mesafesini artıran, gecikmeye duyarlı multimedya içerik ve hizmetleri kesintisiz aktarmaya imkan tanıyan, patentli bir anten teknolojisi geliştirmiştir.

Ruckus'un amiral ürünleri arasında yer alan ZoneFlex, kablosuz çapraz bağlantılar sayesinde kesintisiz performansı en uzak mesafelere en ucuz bir şekilde taşıyabilen ve merkezi bir kablosuz LAN sistemini yenilikçi bir dizi Wi-Fi akıllı antenlerle birleştiren ilk üründür.

Ruckus'un MediaFlex multimedya kablosuz router cihazları, IPTV gibi digital hizmetleri abonelere kablosuz ortamdan sunmak üzere dünyanın her köşesindeki lider geniş-bant operatörler tarafından kullanılmaktadır.

Ruckus firmasını diğerlerinden ayıran temel özellik anten tasarımındadır. Ruckus antenleri birçok anten elemanının bir araya gelmesinden oluşmaktadır (dairesel bir şekilde dizilmiş). Cihaz hangi yöndeki bilgisayar ile (veya bir diğer AP ile) görüşecek ise, çoklu anten elemanlarının bazılarını devreye sokup bazılarını devreden çıkartarak, dairesel bir yayın yerine "belli bir istikamete odaklanmış" bir yayın gerçekleştirmektedir (yayın derken hem alış hem de veriş yönünde iletişim olduğunu akılda tutmamız gerekir). Cihaz farklı bilgisayarlarla konuşurken bu bilgisayarların bulunduğu yere göre devreye aldığı anten elemanlarını dinamik olarak değiştirmekte ve bu sayede de her seferinde farklı bir istikamete odaklanan sinyal göndermekte/almaktadır.

Bu durumda, wireless iletişimini sabote edebilecek başka elektromanyetik olaylar ve/veya iletişim cihazları antenin kapsama alanı dışında kalmaktadır. Bu nedenle de herkesin başını ağrıtan sık sık hattan kopma ya da yavaşlama olayları Ruckus ürünlerinde daha az yaşanmaktadır.

İletişimde zaman zaman görülen yavaşlama veya kopma gibi düzensizlikler olmayınca da, bu tür iletişim sistemi gecikmelere veya paket kayıplarına karşı son derece duyarlı olan video ve ses gibi uygulamalar açısından çok daha uygun bir teknoloji plarak karşımıza çıkmaktadır.


Tüm haberlere geri dön...
Ankara Merkez
Tel: (312) 434-2245 Faks: (312) 431 19 53
İstanbul (Anadolu)
Tel: (216) 384-5061 Faks: (216) 384 50 26
İstanbul (Avrupa)
Tel: (212) 347-7540 Faks: (212) 347 75 44
İzmir
Tel: (232) 489-0755 Faks: (232) 425 21 49
Bursa
Tel: (224) 274-0055 Faks: (224) 273 00 26
2024© Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş. internet sitesinin yayın hakları, tüm görsel malzeme ve bilgilerin elektronik ortamlar dahil kullanım hakkı sadece Bimel Elektronik Mamulleri Pazarlama A.Ş.'ne aittir. İzinsiz kullanmak, kopyalamak ve alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur.